Info

[row]

Ons collectief is er voor de beginnende comedian tot en met de doorgewinterde professional. Met meer dan 600 open mic plaatsen, 90 MC plaatsen per seizoen is er ruimschoots plek voor iedereen. Daarnaast hebben wij een aantal try-out en pro spots beschikbaar waar ruimte is voor 20 tot 45 minuten speeltijd. Op de Facebook pagina ‘ComedyIncNL‘ zullen de plekken langskomen, kijk dus regelmatig op de pagina of nog beter volg ons en like ons

Wij zullen actief podia benaderen en hierdoor kunnen we comedians steeds plekken bieden om op te treden. Binnen het collectief zullen we putten uit een pool van comedians welke graag willen optreden. Is een comedian enthousiast, dan zullen we in overleg proberen regelmatig een plek voor hem/haar te organiseren. Er is geen voorkeurs behandeling, dus iedereen komt een keer aan de beurt.

Zelf comedian worden?
Regelmatig organiseren we open mic avonden. Dit is de gelegenheid voor nieuw talent om hun kunsten op het podium te vertonen, of nieuw materiaal uit te proberen. Hier putten we uit de pool van comedians welke bij ons hebben aangegeven te willen spelen bij ons collectief. Wij zullen zorgen voor een speelplek, podium, geluid en eventuele consumpties.

Wanneer u zelf comedian wilt worden zijn de Open Mic avonden een uitgerekende mogelijkheid om uw kunsten op het podium te laten zien. Bij ons is er geen wachtlijst van een half jaar, noch zijn er voorwaarden aangebonden zoals bijvoorbeeld het volgen van een Standup Comedy workshop.

Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of schrijf u in op onze nieuwsbrief. Op deze manier houden we onze comedians op de hoogte van podia, data en speelplekken.

Pro-Optredens
Hier komen de grotere, bekende en gevestigde namen in aanmerking aangevuld met comedians welke hun sporen hebben bewezen in de open mic avonden van ons collectief. Deelnemers van Pro-Optredens krijgen een vergoeding voor hun optredens. Wanneer u zelf een Pro-Comedian bent, kunt u zich aanmelden zodat we u op de lijst kunnen zetten voor de Pro-Spots.

Meer informatie over de diverse shows welke wij aanbieden vindt u hier.

[/row]