De in Arkel geboren Gitaar-comedian Stamatios Doulis werd door zijn ouders vernoemd naar de bekende Griekse Comedian Stamatios Yannis Christos Papadopoulos Doulis die tevens zijn opa was, maar ze noemden hem gewoon Mike.

Al op jonge leeftijd zat entertainen en moppen vertellen in zijn bloed zo kon hij voorin de tourbus van de zwemclub de hele rit van twee uur moppen vertellen van Urbanus en zelfs Andre van Duin op eigen wijze imiteren.

Op 13 jarige leeftijd begon hij in regionale bandjes gitaar te spelen en met festivals presenteren.
Dit monde uit in zijn eigen band Mike Doulis & the Regioramp, wat uiteraard niet echt een groot succes was. Anders waren ze nu wel beroemd geweest buiten zijn regio. Het monde wel uit in Jam-sessions met o.a. Spike, Ray Charles, Herman Brood en vele andere grote muzikanten….

Na van alles geprobeerd te hebben zoals autoschadehersteller, melkcontroleur en goochelaar het het huwelijk scoorde hij als Elvis Presley impersenator veel succes in het binnen en buitenland. Zie de website //www.elvisleeft.nl

Maar het absurdisme in muziek en zijn podium improvisatietalent bleef trekken en ook door zijn intense zucht naar aandacht werd stand-up comedy het enige wat overbleef.
En gelukkig werd hij ontdekt door Donald Olie: de ongekroonde cult-koning van de comedy! (Donald heeft daar nog steeds vet spijt van maar dit terzijde.)

Mike (-of Stamatios) zijn grote voorbeelden zijn Elvis, Urbanus en Frank Zappa en Richard Pryor en dit is terug te relateren in zijn comedy-stijl.